Сериозен инцидент шокира тази нощ Тирана, където около 1 часа през

...
Сериозен инцидент шокира тази нощ Тирана, където около 1 часа през
Коментари Харесай

Стрелба срещу телевизия в Тирана

Сериозен случай шокира тази нощ Тирана, където към 1 часа през нощта против постройката на телевизия „ Топ Ченъл ” незнайни лица откриха пукотевица. Прострелян е охранител, който е умрял на път за болничното заведение.

Полицията е разкрила наоколо опожарен автомобил, за който се допуска, че е на причинителите. Според информацията табелите на автомобила са крадени. На място има полиция, а следствено-следствена група продължава работата си по изясняване на събитията, оповестяват албанските медии.

Премиерът на Албания Еди Рама изрази съболезнованията си на фамилията на починалия и съобщи, че незаконната експанзия против „ Топ Ченъл ” изисква явен отговор от страна на правоохранителните органи.

„ Бяхме шокирани, когато разбрахме, че е имало нахлуване с огнестрелно оръжие в пространствата на „ Топ Ченъл ” в Албания, където е погубен охранител в обекта. Изразяваме нашите съболезнования на фамилията и призоваваме албанските управляващи да проведат самостоятелни и професионални следствия “, написа Европейският център за независимост на печата и медиите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР